Veelgestelde vragen


Hoe werkt Strijkbedrijf?

Stap 1: U plaatst een bestelling bij ons door middel van onze website. U bepaalt zelf waar en wanneer uw strijkgoed wordt opgehaald en bezorgd. 

 

Stap 2: U ontvangt van ons binnen 24 uur een afspraakbevestiging. 

 

Stap 3: U ontvangt bij uw eerste bestelling een afsluitbare strijkmand van 30 liter van ons. Hierin plaatst u al uw strijkgoed dat gestreken moet worden. U betaalt een standaardprijs van 34,95 euro voor het strijken van het strijkgoed dat in ons afsluitbare strijkmand is geplaatst. Het is belangrijk dat de deksel van de strijkmand kan sluiten. Het maakt verder niet uit wat voor soort strijkgoed u in de strijkmand plaatst.  Op een formulier dat wordt meegeleverd kunt u speciale wensen/instructies aangeven. 

 

Stap 4: Vervolgens wordt uw strijkgoed door ons opgehaald. U krijgt van ons dan een kopie van het ontvangstbewijs. Op het ontvangstbewijs staat ook het aantal stuks dat in de strijkmand is geplaatst vermeld en ook of er kostbare kledingstukken in de strijkmand zich bevinden. Dit is voor onze eigen administratie en het aantal stuks heeft geen invloed op de prijs. 

 

Stap 5:  Nadat het strijkgoed bij u is opgehaald wordt uw strijkgoed gestreken en binnen 48 uur weer bij u bezorgd. U dient het ontvangstbewijs te tonen aan de bezorger om de strijkmand in ontvangst te nemen. 

 

Stap 6: U ontvangt bij de bezorging tevens de factuur. U kunt deze direct voldoen aan de bezorger.

 

Stap 7: Indien u in de toekomst nog een bestelling bij ons wilt plaatsen, laten wij de strijkmand bij u achter. Vervolgens kunt u deze weer vullen met strijkgoed en een bestelling bij ons plaatsen. 

 

In welke omgeving opereert Strijkbedrijf?

Strijkbedrijf verleent haar diensten in meeste plaatsen in de provincie Utrecht. Wilt u zeker weten of wij bij u in de buurt onze diensten verlenen, dan kunt u contact met ons opnemen. 

Wat zijn de tarieven?

Strijkbedrijf hanteert een standaardprijs van 39,95 euro voor het strijken van al uw strijkgoed die u in de strijkmand van 30 liter heeft geplaatst die u van ons heeft ontvangen. Klikt u hier voor onze pagina over tarieven. 

Hoe lang moet ik wachten tot mijn strijkgoed is gestreken?

Uw strijkgoed wordt binnen 48 uur bezorgd nadat uw strijkgoed bij u is opgehaald. U bepaalt zelf wanneer wij het strijkgoed bij u bezorgen. Het eerst mogelijke tijdstip van bezorging is dus 48 uur vanaf het afhaalmoment van het strijkgoed. 

Indien u tegen een meerprijs van 15 euro gebruik maakt van onze expres-service, wordt uw kleding binnen 24 uur bij u bezorgd. 

Hoe plaats ik een bestelling?

U kunt een bestelling plaatsen door middel van het invullen van dit formulier

Hoe kan ik betalen?

Zodra wij uw strijkgoed hebben gestreken en bij u hebben afgeleverd ontvangt u van ons een factuur. Vervolgens kunt u op twee manieren de factuur voldoen:

  1. U kunt het bedrag bij aflevering van het strijkgoed contant voldoen. 
  2. U kunt het bedrag binnen 14 dagen overmaken op ons rekeningnummer. 

Hoe groot is een strijkmand?

Een strijkmand van Strijkbedrijf is 30 Liter. Dit staat gelijk aan een grote, goedgevulde wasmand. Afhankelijk van de grootte van het strijkgoed passen er in een strijkmand van 30 liter ongeveer 20 kledingstukken. Dit is slechts een indicatie. 

Hoeveel stuks mag ik maximaal in de strijkmand plaatsen?

U mag zoveel strijkgoed in de strijkmand plaatsen als u wilt. Wat voor soort (kleding)stukken het zijn maakt ook niet uit. Het belangrijkste is dat de strijkmand goed kan sluiten. U betaalt altijd de standaardprijs van 34,95 euro voor het strijken van het strijkgoed dat u in de strijkmand van 30 liter heeft geplaatst (levering binnen 48 uur).

Waar wordt het strijkgoed gestreken?

Uw strijkgoed wordt in een rookvrije en schone ruimte gestreken in een speciaal daarvoor bedoelde ruimte. 

Kan ik mijn strijkgoed ook per stuk laten strijken?

Indien u geen gebruik wilt maken van onze strijkmandsysteem dan kunt u uw kleding ook per stuk laten strijken. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens zullen wij u onze prijslijst versturen. 

Wat als ik niet tevreden ben met het strijkresultaat?

Wij vinden kwaliteit belangrijk en garanderen dit ook. Daarom krijgt u van ons uw geld terug als u niet tevreden bent over het strijkresultaat.